Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Masca rămâne obligatorie la Târgu Mureș: Restaurantele rămân închise

facebook.com
izolare coronavirus

Masca rămâne obligatorie, iar restaurantele nu se deschid în Tg.Mureș și în alte șase localități mureșene din cauza numărului mare de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Măsura a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș, potrivit Mediafax.

Potrivit Prefecturii Județului Mureș în Târgu Mureș și în localitățile Ungheni, Cozma, Cristești, Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș și Sântana de Mureș se înregistrează o rată de infectare de peste trei persoane la mia de locuitori în ultimele 14 zile. Asta înseamnă că în localitățile menționate se prelungesc măsurile restrictive.

Locuitorii sunt obligați să poarte mască de protecție în spațiile publice, iar restaurantele, cafenelele, cazinourile și teatrele rămân închise.

Restricții sunt și în localitățile Iernut, Luduș, Aluniș, Ațintiș, Băla, Band, Corunca, Cucerdea, Cuci, Eremitu, Livezeni, Lunca, Ogra, Râciu, Voivodeni și Zau de Câmpie unde sunt 1,5 persoane infectate la mia de locuitori. Acolo restaurantele, teatrele și cazinourile sunt deschise cu condiția ocupării a doar 50% din capacitate, iar masca trebuie să fie purtată doar în spațiile publice aglomerate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.