Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mascații AU DESCINS în Ilfov: ȘAPTE oameni s-au luat la bătaie după ce copiii lor minori au întreținut relații sexuale

perchezitii mascati

Șapte persoane au fost reținute, duminică, după un scandal izbucnit în comuna Vidra, județul Ilfov, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la presupuse relații sexuale între doi minori.

Polițiștii orașului Popești Leordeni au intervenit, joi, pe o stradă din comuna Vidra, pentru aplanarea unui scandal între mai multe persoane.

Pe lângă polițiștii din Popești Leordeni, au venit și cei din Măgurele, precum și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ilfov, scrie Mediafax.

„Din primele verificări a rezultat faptul că incidentul ar fi izbucnit pe fondul unor neînțelegeri cu privire la presupuse relații sexuale între două persoane minore. Șase persoane au primit îngrijiri de specialitate în spital, patru dintre acestea, fiind transportate cu echipaje medicale, iar două s-au deplasat prin mijloace proprii”, au transmis duminică reprezentanții Poliției Ilfov.

Din cele șase persoane, una a rămas internată în spital, întrucât prezenta mai multe leziuni în zona capului.

Sâmbătă, opt persoane au fost duse la sediul Poliției orașului Popești Leordeni pentru cercetări și a fost anunțat DGASPC Ilfov, pentru activități din competență.

În urma probatoriului administrat, polițiștii din Popești Leordeni au reținut șapte bărbați, urmând ca în cursul zilei de duminică, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

În prezent, cercetările sunt continuate de către polițiștii din Popești Leordeni, în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și act sexual cu un minor, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.