Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mascații AU INTERVENIT de urgență la scandalul izbucnit după accidentarea copilului de 6 ani: Rudele victimei au atacat personalul ambulanței

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Un număr de 20 de polițiști și jandarmi au fost mobilizați în localitatea Livadia, județul Hunedoara, unde a fost accidentat un copil de 6 ani, iar rudele, de etnie romă, au bătut șoferul și au atacat echipajul de ambulanță, anunță MEDIAFAX.

Poliția Hunedoara a stabilit că, din primele cercetări, copilul în vârstă de 6 ani, nesupravegheat, a vrut să traverseze DN 66, prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost accidentat de o mașină care circula dinspre direcția Hațeg spre Petroșani.

După ce rudele au bătut șoferul în vârstă de 51 de ani și au atacat echipajul de Ambulanță, 20 de polițiști și jandarmi au fost mobilizați pentru asigurarea măsurilor de ordine și prevenirea unor eventuale incidente.

Citește și: Codrin Ștefănescu îl desființează pe Marcel Ciolacu: Misiunea trebuie îndeplinită conform ordinelor .

„Tatăl minorului a lovit cu pumnul farul ambulanței. Polițiștii nu erau prezenți. Minorul a fost preluat de SMURD, iar pe drum transferat în Ambulanță (cu care s-a intersectat SMURD-ul). Acesta e momentul în care familia minorului a coborât din altă mașină și a vociferat considerând că Ambulanța a întârziat și au lovit farul autospecialei ambulanței”, anunță Poliția Hunedoara.

Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă în acest caz, iar în măsura în care șoferul agresat va depune plângere, se vor face cercetări și pentru lovire.

De asemenea, se va constitui dosar penal și pentru distrugere, după ce a fost atacat echipajul Ambulanței.

Citește și: DNA intră la rupere! Fost director al Apelor Române, reţinut pentru luare de mită

Un copil de 6 ani a fost lovit de o mașină, marți, în localitatea Livadia, din județul Hunedoara, iar de furie, rudele victimei au atacat echipajul de la Ambulanță. Și șoferul mașinii implicate în accident a fost bătut, fiind preluat de un echipaj SMURD.

„Are traumatism cranian sever, multiple contuzii, stare comatoasă. Este preluat de SMURD Baru și predat în drum spre Hațeg echipajului SAJ”, au transmis reprezentanții Ambulanței Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.