Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşină cu sistemul de frânare prins cu coliere din plastic, depistată la Registrul Auto Român

Registrul Auto Roman
RAR Registrul Auto Roman

O maşină s-a prezentat la Registrul Auto Roman filiala Timiş pentru eliberarea Cărţii de Identitate a Vehiculului, însă angajaţii RAR au depistat ca sistemul de frânare a fost prins cu coliere - ”şoricei” - de plastic. Proprietarul a declarat că a cumpărat maşina din Austria, pe timp de noapte, potrivit news.ro.

Reprezentanţii RAR atrag atenţia asupra importanţei verificării amănunţite a autovehiculelor utilizate, înainte de achiziţionare, pentru că anul fabricaţiei sau provenienţa nu pot garanta starea tehnică.

Registrul Auto Român a prezentat fotografii cu un etrier demontat şi prins cu coliere de plastic.

”Să vă explicăm ce vedeţi în fotografii: un etrier demontat de pe fuzetă şi prins cu “şoricei” de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn pentru a nu ieşi complet din locaşul lui şi a duce la pierderea lichidului de frână. Eficienţa la frânare a roţii respective? Zero... Viaţa conducătorului auto? Pusă serios în pericol... Şi acum, povestea... La RAR Timiş a fost adus, pentru eliberarea CIV, un Renault Master fabricat în 2015. Noul proprietar l-a cumpărat personal din Austria, iar şocul pe care l-a avut când colegii noştri i-au prezentat ce au descoperit ne face să credem că omul a fost un cumpărător de bună-credinţă. Ne-a spus că a ajuns noaptea la întâlnirea cu vânzătorul, a inspectat vizual maşina şi a decis să o cumpere. Acest autovehicul a fost respins la RAR Timiş, nu a primit CIV şi nu va primi documentul până când nu va fi readus în condiţii tehnice optime”, se arată într-o postare a RAR, pe Facebook.

Reprezentanţii RAR au făcut apel la cei care achiziţionează maşini mai vechi, să nu îşi pună viaţa în pericol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.