Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşini blocate în zăpadă - Un utilaj de deszăpezire a ajuns în şanţ

ADPDU Sector 6
deszapezire

Mai multe apeluri de la cetăţeni care sesizau faptul că întâmpină dificultăţi în a se deplasa cu autovehiculele pe drumurile judeţene sau naţionale din cauza zăpezii au fost primite luni după-amiază la dispeceratul ISU - SAJ Botoşani, potrivit Agerpres.

Astfel, pe DN 29 Botoşani - Săveni, în zona intersecţiei "La table", un utilaj de deszăpezire a ajuns în şanţ. Nu au fost persoane rănite. Se acţionează pentru repunerea pe partea carosabilă a autoutilajului. Intervin drumarii cu două utilaje şi un echipaj al IPJ, arată ISU.

Pe DJ 208H, în zona pădurii Cerbu, şapte autoturisme nu pot înainta. La caz intervin două utilaje aparţinând Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

Totodată, pe DJ 282 B, în zona localităţii Prăjeni, un TIR gol nu poate înainta din cauza poleiului. Intervin drumarii de la DJDP cu un utilaj.

Pe celelalte drumuri se circulă în condiţii de iarnă.

Potrivit datelor furnizate de autorităţi, pe drumurile din judeţ se acţionează cu 25 de utilaje pe drumurile naţionale şi cu 29 pe cele judeţene.

Judeţul Botoşani se află sub incidenţa unei atenţionări meteorologice tip Cod galben de ninsori, viscol şi polei până marţi, la ora 10,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.