Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Masked Singer România şi Ferma. Orăşeni vs Săteni, lideri de audienţă vineri seară

click.ro
ferma vedetelor

Programele „Masked Singer România” şi „Ferma. Orăşeni vs Săteni”, precedate de grupajul de ştiri de la Pro TV, au înregistrat cea mai mare audienţă, vineri seară, pe toate segmentele de public, potrivit unui comunicat remis News.ro, potrivit news.ro.

Ştirile de la ora 19.00 au fost umărite de peste 1,3 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, ediţia a înregistrat 7.1 puncte de rating şi 24.6% share faţă de televiziunea clasată pe locul secund, Antena 1, care a obţinut 3.8 puncte de rating şi 13.1% share.

Citește și: EXCLUSIV SURSE Numele 'Ludovic' și `Nelu Tătărelu` pe buzele VÂNZĂTORILOR de măști din starea de urgență dar și pe o înregistrarea ambientală din dosarul UNIFARM

„Masked Singer România” s-a poziţionat pe primul loc în topul televiziunilor din ţară, în intervalul orar 20:28 - 22:35, când a înregistrat 7.9 puncte de rating şi 23.2% cotă de piaţă, în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă a avut 5.3 puncte de rating şi 15.4% share. La nivel naţional, mai mult de 1,3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de aur, de la ora 20:57, peste 1,6 milioane.

Ediţia de vineri a reality show-ului „Ferma. Orăşeni vs Săteni” a condus topul audienţelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.1 puncte de rating şi 23.4% share faţă de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 4.7 puncte de rating şi 17.8% share.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.