Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Massimiliano Allegri rămâne antrenorul lui Juventus

Juventus

Massimiliano Allegri rămâne antrenorul lui Juventus, a declarat miercuri, pentru Sky Sport, Maurizio Scanavino, directorul executiv al clubului din Torino, care a încheiat doar pe locul 7 Serie A după ce a fost penalizat cu 10 puncte pentru fraude contabile, informează TuttoMercatoWeb.

"Allegri nu a fost niciodată în discuţie. Există un acord total asupra tuturor scenariilor de viitor, că este vorba de piaţa transferurilor, de organizare sau de sport în general. Am avut mereu întâlniri zilnice sau contacte cu antrenorul. În ultimele luni am trecut prin această furtună şi, în anumite privinţe, relaţia noastră s-a consolidat rapid. Au fost momente de confruntare, chiar aprinse, dar mereu cu o critică şi autocritică constructivă, cu ideea de a face mereu ce e mai bine pentru Juventus", a afirmat Scanavino, potrivit Agerpres.

"Nu trebuie să uităm situaţia, furtuna, pe care am trăit-o. Luând toate lucrurile în considerare, cred că ne-am descurcat bine până la urmă, chiar şi pe teren cu locul trei (pe care ar fi încheiat echipa dacă nu ar fi fost depunctată - n. r.) şi două semifinale în Cupa Italiei şi Europa League", a adăugat oficialul.

Allegri, la al doilea său mandat pe banca lui Juve, are contract până în 2025, însă este criticat pentru jocul echipei.

"Înţelegem nemulţumirea suporterilor, şi ei au avut parte de suişuri şi coborâşuri emoţionale semnificative în această perioadă. Juventus vine cu siguranţă după o perioadă de succese extraordinare şi situaţii precum cea actuală nu au ajutat la atingerea satisfacţiilor obişnuite. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ (...) Am închis procedurile judiciare în Italia, Allegri este omul potrivit potrivit pentru a aduce continuitate la nivel sportiv. Totuşi, mai sunt aspecte de rezolvat şi de gestionat, cum este cel financiar. Vrem să începem din nou cu modestie, angajament şi autocritică pentru a reveni cât mai curând în situaţia de a fi competitivi atât pe teren, cât şi pe planul jocului", a mai spus Scanavino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.