Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mastercard anunță o inițiativă Crypto-to-Card

Agerpres
visa mastercard

„Mastercard a anunțat că își va îmbunătăți programul de carduri pentru portofele și schimburi de criptomonede, făcând mai ușor pentru parteneri conversia criptomonedelor în moneda tradițională fiat. Colaborând cu Evolve Bank & Trust și Paxos Trust Company, cea mai importantă infrastructură blockchain și platforma reglementată de emisie de stablecoin, și Circle, o firmă globală de tehnologie financiară și operatorul principal al monedei USD (USDC), o monedă digitală dolar sau stablecoin, Mastercard și partenerii săi vor testa această nouă capacitate pentru a permite mai multor bănci și companii criptografice să ofere o opțiune de card persoanelor care doresc să-și cheltuiască activele digitale oriunde este acceptată Mastercard.

Raj Dhamodharan, vicepreședinte executiv pentru active digitale și produse blockchain și parteneriate la Mastercard, a comentat: „Astăzi nu toate companiile criptografice au infrastructura fundamentală pentru a converti criptomoneda în moneda tradițională fiat iar noi facem să fie mai ușor. Prin angajamentul nostru cu Evolve, Paxos, Circle și comunitatea de active digitale mai mari, Mastercard se așteaptă să îndeplinească promisiunea noastră de a oferi opțiuni oamenilor din întreaga lume cu privire la modul și momentul plății. ”

Îmbunătățirea programului existent de carduri Crypto Mastercard include o sumă de parteneri. Mastercard este în discuții cu Evolve Bank & Trust și Metropolitan Commercial Bank pentru a emite carduri, Uphold și BitPay pentru a oferi tehnologie de portofel criptografic în timp real și i2c Inc., Apto Payments și Galileo Financial Technologies pentru a sprijini procesarea și gestionarea programelor.

Cu această îmbunătățire a programului Crypto Card Mastercard, Paxos și Circle își vor folosi platformele pentru a facilita conversia crypto în fiat prin stablecoins susținute de fiat, o clasă de criptomonede care oferă stabilitate prețurilor și este susținută de active de rezervă. Simplificarea procesului va permite mai multor bănci și parteneri criptografici să ofere consumatorilor posibilitatea de a plăti cu criptomonede.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.