Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mastercard și cel mai mare exchange de criptomonede spaniol lansează un card de debit cu cripto cashback

news.coincu.com
mastercard bitcoin criptomonede

Noul card de debit se bazează pe tehnologia deja existentă în cardul cripto Bit2Me existent, dar de această dată, deținătorii de carduri sunt eligibili pentru o rambursare criptografică de până la 9%.

Fuziunea instrumentelor Web2 și Web3 continuă, pe măsură ce cardurile de debit susținute de cripto devin mai populare, conform cointelegraph.com.

Într-un anunț din 10 februarie, Bit2Me, cel mai mare schimb de criptomonede spaniol, a dezvăluit noul său card de debit cashback în parteneriat cu Mastercard.

Cardul original Bit2Me funcționează pentru utilizatorii săi prin intermediul rețelei Mastercard care găzduiește milioane de companii din întreaga lume. Această nouă actualizare oferă utilizatorilor până la 9% cripto cashback pentru toate achizițiile efectuate cu cardul online sau în magazin.

Leif Ferreira, CEO-ul și co-fondatorul Bit2Me, a declarat pentru Cointelegraph că utilizarea instrumentelor financiare deja cunoscute Web2, cum ar fi cardurile de debit și de credit, vine cu speranța unei mai mari adoptări a acestei tehnologii „revoluționare”.

„[Obiectivul] este ca orice utilizator de oriunde din lume să aibă acces ușor la lumea nelimitată a serviciilor financiare Web3, prin atingerea unui buton.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.