Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mastersul WTA 1000 de la Miami are patru jucătoare din România la start

Indian Wells
Irina Begu

Cele patru jucătoare din România prezente pe tabloul principal al turneului de tenis Miami Open și-au aflat adversarele în urma tragerii la sorți de duminică. Simona Halep, care începând de luni a revenit în top 20 și ocupă locul 19 WTA, este cap de serie 23 la acest turneu şi ca atare va juca direct în turul al doilea al competiției. Ea va întâlni în manșa secundă pe învingătoarea din partida ce le aduce față în față pe australianca Daria Saville (249 WTA), care a primit un wild card din partea organizatorilor, şi belgianca Greet Minnen 81 WTA).

Jocul rezultatelor ar putea să îi aducă lui Halep, ca adversară, în turul 3, pe britanica Emma Răducanu, ocupanta locului 13 WTA şi cap de serie numărul 11, un meci mult așteptat de fanii tennisului.

Pe aceași parte a tabloului principal, Irina Begu (70 WTA) o va întâlni pe americanca Hailey Baptiste (122 WTA), beneficiară a unui wild card. Dacă va trece de Baptiste, Begu va juca împotriva Arinei Sabalenka (5 WTA), favorita principală a turneului. În jumătatea inferioară a tabloului principal, poloneza Iga Swiatek, locul 2 WTA începând de luni, este cap de serie numărul 2. Sorana Cîrstea (27 WTA) este cap de serie numărul 24, și ca urmare va jucat direct în turul secund, unde o va întâlni pe câștigătoarea dintre daneza Clara Tauson (40 WTA) și chineza Shuai Zhang (43 WTA). Elena-Gabriela Ruse (57 WTA) o va întâlni în primul tur pe croata Ana Konjuh (52 WTA). Tabloul calificărilor nu are nici o reprezentantă din România. Meciurile de pe tabloul principal debutează miercuri, programul urmând a fi anunțat de către organizatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.