Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măşti chirurgicale cu 2,59 de lei bucata la magazinele Altex si Media Galaxy

Reuters
masca chirurgicala masti

Altex România scoate la vânzare, începând de joi, circa două milioane de măşti de protecţie la preţul de 2,59 de lei bucata, fără adaos comercial, disponibile în cele 125 de magazine Altex şi Media Galaxy, dar şi online, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

În circa o săptămână, prin intermediul site-ului altex.ro, s-au vândut aproximativ 3 milioane de măşti de protecţie.

Potrivit sursei citate, Altex România a comandat direct din fabricile din China alte circa 20 de milioane de măşti, care vor ajunge în România în a doua jumătate a lunii mai în containere transportate pe apă, transportul fiind considerabil mai ieftin. Acestea vor ajunge pe piaţa din România, spre vânzare, prin intermediul Altex, la preţul de 1,5 lei bucata, fără adaos comercial, la finalul lunii mai, începutul lunii iunie.

Citește și: Joia Mare, ziua în care se înroșesc ouăle - Tradiții și obiceiuri

"Preţurile vor începe să scadă treptat, atunci când volumul transporturilor de echipamente aduse cu vaporul în ţară va creşte semnificativ, în comparaţie cu cele care ajung în România cu avionul. Prin comparaţie, diferenţa de costuri de transport este semnificativă. De asemenea, este de menţionat faptul că Altex face toate eforturile să reducă preţul către consumatorul final, deşi preţul de producţie în China, este în creştere. Până acum, compania a cumpărat măşti de la intermediari şi din importuri proprii aduse cu avionul, ale căror costuri de transport sunt semnificativ ridicate", a declarat Dan Ostahie, fondator şi CEO Altex România.

Altex România este lider pe piaţa de retail din România, cu 125 magazine deschise în ţară. Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieţei de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.