Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măști gratuite pentru persoanele cu dizabilități și seniorii, distribuite în Capitală

Reuters
masca protectie

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că a început distribuirea măștilor gratuite pentru persoanele cu dizabilități și pentru seniorii bucuresteni.

Citește și: Ministrul Sănătății anunță când ar putea izbucni al doilea val de coronavirus

„Am inceput distribuirea mastilor gratuite pentru persoanele cu dizabilitati si seniorii bucuresteni!

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori si Directia de Asistenta Sociala distribuie, la cerere, măști de protecție GRATUITE persoanelor varstnice aflate în stare de vulnerabilitate, cu vârsta de minim 65 de ani, precum si persoanelor cu dizabilitati deplasabile care au solicitat acest lucru, astfel incat acestea sa poata parasi locuinta in conditii de siguranta, pana cand vor primi masti din partea directiilor de sanatate publica, conform prevederilor OUG 78/2020.

În urma apelului lansat de Primaria Capitalei privind necesarul de măști de protecție în perioada pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2 pentru cei care nu au posibilitati sa si le achizitioneze, au fost înregistrate 950 de solicitari, dintre care 400 din partea seniorilor bucureșteni si 450 din partea persoanelor cu dizabilitati.

Astfel, echipele Centrului pentru Seniori si ale DGASMB au început sa distribuie masti de protectie solicitantilor, fiecare persoană primind câte 30 de bucăți.

Înscrierile continuă si acum. Cei interesati pot trimite solicitari la adresele de email mastiseniori@cs-mb.ro pentru persoanele varstnice si registratura@dgas.ro pentru persoanele cu dizabilitati.”, se arată pe pagina de Facebook a  Gabrielei Firea.

Am inceput distribuirea mastilor gratuite pentru persoanele cu dizabilitati si seniorii bucuresteni! Primaria Capitalei,...

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 4 iunie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.