Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsură de URGENȚĂ, luată în SUA: Angajaţi din sectoare esenţiale expuşi la coronavirus, dar asimptomatici, pot reveni la lucru

Financial Times
sua coronavirus pandemie

Centrul american pentru Controlul şi Prevenirea Epidemiilor (CDC) a anunţat reglementări care permit revenirea la lucru a angajaţilor din sectoare esenţiale care au fost expuşi la coronavirus, dar nu prezintă simptome, relatează Fox News, anunță MEDIAFAX.

Fiecare angajat aflat în această situaţie va trebui să îşi măsoare de două ori pe zi temperatura şi să poarte mască, pentru a limita riscurile răspândirii coronavirusului, afirmă dr. Robert Redfield, directorul CDC.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului .

Redfield a afirmat că noile măsuri au rolul "revenirii la lucru a angajaţilor din sectoare esenţiale, pentru a nu exista lipsă de forţă de muncă în industrii-cheie" precum servicii de urgenţă, servicii medicale, aprovizionarea cu alimente şi altele.

De asemenea, Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Epidemiilor încurajează angajatorii să măsoare zilnic temperatura angajaţilor şi să îi trimită acasă pe cei care au simptome de Covid-19. În plus, clădirile vor trebui aerisite şi curăţate mai frecvent. Angajaţii vor fi descurajaţi să se adune în vestiare, săli de mese sau alte spaţii largi.

Citește și: Deficitul balanței comerciale a României a EXPLODAT în primele două luni ale anului: România IMPORTĂ pe bandă rulantă

Noile reglementări ale CDC sunt un semnal privind posibilitatea revenirii la normalitate în SUA, unde s-au înregistrat până acum 404.352 de cazuri de coronavirus şi 13.929 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.