Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri de urgență pe Coasta de Azur - Nisa închide celebra sa faleză

WRGB
coronavirus

Primarul oraşului francez Nisa (sud), Christian Estrosi, a anunţat vineri că va închide accesul pe Promenade des Anglais, celebrul bulevard de pe faleza oraşului, în cadrul măsurilor destinate limitării răspândirii coronavirusului, informează Reuters şi DPA potrivit Agerpres.

Estrosi a declarat totodată pentru postul de televiziune francez LCI că ia în calcul implementarea la Nisa a unor măsuri care să interzică oamenilor să iasă din case.

"Iau în calcul un ordin care le interzice oamenilor să iasă din case chiar din seara aceasta, excepţie făcând, desigur, personalul din domeniile prioritare de care trebuie, de asemenea, să avem grijă", a declarat Estrosi, el însuşi testat pozitiv pentru coronavirus.

Autorităţile din Franţa au impus începând de marţi carantina pentru cei 67 de milioane de locuitori în cadrul eforturilor de a reduce transmiterea virusului care a infectat peste 245.000 de persoane pe plan global, bilanţul deceselor ajungând la 10.028.

Numărul cazurilor de coronavirus din Franţa a continuat să crească vertiginos, ajungând la 10.995. De asemenea, până joi după-amiaza fuseseră înregistrate 372 de decese provocate de COVID-19, potrivit DPA.

Carantina, anunţată luni de preşedintele Emmanuel Macron pentru o perioadă de minim 15 zile, va trebui probabil extinsă, potrivit purtătoarei de cuvânt a guvernului, Sibeth Ndiaye.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.