Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri extreme ale autorităților din Sri Lanka - 200 de predicatori musulmani, expulzați

Twitter
Sri Lanka2

Autorităţile din Sri Lanka au expulzat peste 600 de cetăţeni străini, între care 200 de predicatori musulmani, după atentatele de luna trecută, a declarat duminică pentru AFP un ministru srilankez, precizând că motivul a fost expirarea vizei, potrivit Agerpres.

Predicatorii expulzaţi intraseră în mod legal în ţară, dar au rămas în Sri Lanka peste data autorizată înscrisă pe paşaport, a explicat ministrul de interne Vajira Abeywardena.

Acesta a adăugat că, având în vedere situaţia din ţară, autorităţile au examinat sistemul de vize şi au decis întărirea restricţiilor de viză în ce-i priveşte pe predicatori.

Citește și Judecata în dosarul lui Oprescu, sub semnul întrebării - Se decide dacă dosarul se reia de la zero. Judecatoarea se pensionează

Sri Lanka a luat măsuri stricte de securitate după atentatele jihadiste de la 21 aprilie de la mai multe hoteluri de lux şi biserici creştine, soldate cu 257 de morţi.

Ministrul nu a precizat de unde proveneau persoanele expulzate, dar potrivit poliţiei este vorba în principal de Bangladesh, India, Maldive şi Pakistan.

"Sunt instituţii religioase care aduc de mai mulţi ani predicatori străini. Nu avem nicio problemă cu ele, dar sunt unele deschise de curând şi vom acorda mai multă atenţie acestora din urmă", a mai spus responsabilul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.