Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri inedite pentru refugiati: Un deputat USR propune amplasarea de indicatoare rutiere cu litere chirilice

viorel baltaretu

Deputatul clujean Viorel Băltărețu (USR) susține că în contextul situației actuale, când tot mai mulți refugiați ucraineni își caută adăpost în țara noastră, ar trebui să fie amplasate indicatoare rutiere cu litere chirilice. Deputatul a transmis către Primăria Cluj-Napoca și către Prefectura Cluj propunerea de a amplasa indicatoare în ucraineană pentru refugiații care vin în Cluj sau tranzitează orașul.

„Indicatoare rutiere cu litere chirilice pentru refugiați!

Am transmis către Primăria Cluj-Napoca și celula de criză din cadrul Prefecturii Cluj propunerea de a amplasa indicatoare în ucraineană pentru refugiații care vin în Cluj sau sunt în tranzit prin oraș.

În ultimele zile și nopți, numărul refugiaților ucraineni a crescut în județul Cluj. Dar deplasarea lor e dificilă, necunoscând – mulți dintre ei – alfabetul latin.

Indicatoarele pe care le propunem îi vor ajuta să se orienteze mai ușor către principalele puncte de interes: poliție, gară, aeroport, puncte de informare.

Sper ca ideea să fie implementată rapid și în restul țării. E o nevoie reală la care trebuie să răspundem. Așteptăm reacția autorităților.”, a scris deputatul clujean, Viorel Băltărețu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.