Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri șocante în scandalul româno-maghiar

lovitura

Nationalistii români propun solutii de soc pentru rezolvarea crizei româno-maghiare. Astfel, liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, spune că recentul scandal diplomatic dintre România si Ungaria poate fi rezolvat dacă se adoptă următoarele trei măsuri:


”1. Retragerea de urgentă a acreditării diplomatice ambasadorului Ungariei la Bucuresti, ceea ce echivalează cu expulzarea sa, acesta nefiind primul reprezentant al Budapestei în România care face declaratii inacceptabile. Apoi, repetarea acestui gest până când Budapesta va întelege să ne trimită diplomati, nu incitatori la autonomie teritorială.

2.Interzicerea accesului pe teritoriul României a tuturor politicienilor de la Budapesta care sunt cunoscusi că vin în tara noastră doar ca să dea mesaje împotriva suveranitătii statului român, cu Viktor Orban în frunte, neuitându-i pe Vona Gabor, pe Semjen Zsolt, pe Nemeth Zsolt si altii ca ei.

3.Izolarea UDMR pe scena publică, verificarea acestei miscări anti-românesti, dar si a altor formatiuni maghiare si a activitătii ONG-urilor maghiare pentru acte de încălcare a Constitutiei si desfiintarea lor conform legii”.

 

Potrivit liderului Partidului România Unită, ”până când nu se actionează decisiv pentru îndepărtarea extremismului maghiar din România si pentru respingerea oficială a avansurilor Budapestei, avem de a face doar cu bâlbâiala Ministerului de Externe si a altor politicieni care au stat la masă cu cei despre care abia astăzi si-au dat seama că au pofte necuvenite la adresa României”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.