Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri sporite de securitate în Sankt-Petersburg

travelator.ro
Sankt Petersburg

Guvernatorul oraşului Sankt-Petersburg, Aleksandr Beglov, a declarat că în oraș se menține acelaşi ritm obișnuit de desfăşurare a activităţilor, dar măsurile de securitate sunt sporite. Beglov a precizat că autoritățile continuă să intensifice măsurile pentru asigurarea securității, protejarea ordinii publice și protejarea populației, informează Rador. El a menționat că în conformitate cu decretul președintelui Federației Ruse Vladimir Putin, pentru Sankt Petersburg, precum și pentru majoritatea subiecților Federației Ruse, este stabilit un nivel al unei stări de pregătire pentru reacţie.

''În conformitate cu decretul, am introdus un regim special privind asigurarea funcționării infrastructurii vitale din Sankt Petersburg. Sectoarele transporturi, energetic, comunicaţii, obiectele de interes major sunt preluate sub un control special. Cu toate acestea, în prezent nu există restricții suplimentare pentru rezidenți. Măsurile de securitate sunt întărite, dar orașul își menține ritmul său obișnuit'', a spus Beglov.

El a mai precizat că toate resursele sunt folosite pentru implementarea decretului prezidențial, indiferent de sectoare, departamente.

''Am fost instruiți să implementăm toate măsurile pentru a răspunde nevoilor forțelor armate, ale altor structuri de forţă și nevoilor populației. Aceasta este o mare responsabilitate, reprezentând o nouă oportunitate pentru consolidarea economiei'', a adăugat Beglov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.