Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri STRICTE în lupta cu COVID-19: Țara care va interzice circulația în weekend

Freepic
coronavirus stop

Guvernul Ucrainei va aplica măsuri mai stricte de limitare a răspândirii coronavirusului, cum ar fi interzicerea circulaţiei în weekend, a anunţat marţi seara premierul Denis Şmigal, citat de Reuters. El a precizat că măsura va fi adoptată în şedinţa de miercuri a cabinetului de la Kiev, conform agerpres.ro.

'După consultarea cu mediul de afaceri şi cu experţi, guvernul a optat pentru un model de măsuri de carantină care va asigura funcţionarea economiei şi va evita suprasolicitarea sistemului medical', informează un comunicat al executivului ucrainean.

Haos în Armenia. Birourile fundațiilor lui Soroș au fost devastate. Omul de afaceri este acuzat că destabilizează Caucazul


Bilanţul zilnic al epidemiei a rămas ridicat din octombrie, iar din acest motiv în Ucraina s-au introdus restricţii care vor rămâne în vigoare până la sfârşitul anului.

La nivel naţional, s-au confirmat în total 489.808 cazuri de infectare cu coronavirus, din care 221.459 au fost urmate de recuperarea pacienţilor, iar 8947 au dus la decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.