Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Matteo Renzi - KAMIKAZELE Rusiei pentru IMPLOZIA UE!

PD: RENZI, C'E UNA SINISTRA OSSESSIONATA DA DENARO

Italia este in acest moment "berbecele" cu care Rusia loveste cu toata forta in unitatea si solidaritatea ramase la nivelul Uniunii Europene (UE).

Mateo Renzi, in ciuda varstei fragede, a reusit doar sa aduca fudulie, divergenta si grandomanie Uniunii, iar Italiei saracie, apropierea iremediabila de Rusia, amplificarea divergentelor etnice si geografice, precum si tararea italienilor in conflictul lui Putin cu UE.

Oricate critici ar merita Germania, Franta sau alte state membre UE pentru modul in care au pervertit idealurile Uniunii, aceasta ramane singurul proiect politic real pentru stoparea razboaielor ce bantuie Europa de milenii si pentru o contrapondere la actualele forte globale.

In acest context Renzi il viziteaza pe Putin, il numeste "cel mai bun prieten", ii sustine "proiectele" si saboteaza sistematic proiectul UE cu toata forta. Nimic nu-i convine ca unui batran ranchiunos, totul ii "pute" la UE, dar nu avanseaza nicio solutie, ba dimpotriva aplauda BREXITUL, ataca permanent temelia "PACII EUROPENE" cu "aere" de gigolo intarziat in cautarea sa de a-l satisface si cuceri pe Putin.

Mai mult, nominalizeaza un no name ca "Ministrul de Externe al Europei" in persoana preanecunoscutei Mogherini, inexistenta in afara plansetelor la comanda in materie de politica externa a UE. Ba mai mult, aceasta nu pare a avea doar o non personalitate, dar face tot ce poate  - ADICA NIMIC - pentru a sabota o minima politica externa comuna a UE.

Ultima declaratie a lui Renzi este declaratia "macaronarului smecher", care dupa summitul UE de la Varsovia a avut grija sa mai dea o lovitura unui proiect ajuns aproape cadaveric, cel al Europei unite. Acesta a declarat ca summitul a fost doar o "CROAZIERA" si nu s-a rezolvat nimic. I-as putea accepta punctul de vedere daca nu ar fi fost si el la masa decidentilor si ar fi venit cu alternativa salvatoare a proiectului european la care ceilalti s-au opus.....dar nu...RENZI se comporta ca un "infiltrat", care isi face bine treaba si alaturi de Tsipras are grija sa captureze UE in interesul Rusiei si daca nu poate S-O DISTRUGA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.