Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maternitatea Bucur din București va fi renovată prin PNRR

mediafax.ro
copii, maternitate

Maternitatea Bucur va fi renovată prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

"Un prim proiect pe care l-am propus a fi finanţat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost aprobat de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei: este vorba despre cererea de finanţare pentru renovarea şi consolidarea corpurilor de clădire A şi B ale Maternităţii Bucur", a scris Nicuşor Dan, vineri, pe Facebook, relatează Agerpres.

El a spus că valoarea finanţării nerambursabile este de 35.355.175,99 de lei, iar perioada de implementare de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

Nicuşor Dan a afirmat că printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistenţă a clădirii pentru corpul A, anume consolidarea fundaţiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereţi structurali din beton armat etc. El a adăugat că la corpul B se va efectua consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.