Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maternitatea Odobescu din Timişoara, închisă în urma depistării unor cazuri de coronavirus în rândul asistentelor medicale, va fi redeschisă

maternitate

Maternitatea Odobescu din Timişoara, unde cel puţin cinci asistente medicale au fost depistate pozitiv cu coronavirus, şi care a fost închisă marţi seară, va fi redeschisă joi, după o acţiune de dezinfecţie, anunță news.ro.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a lua în discuţie, miercuri, situaţia de la Maternitatea Odobescu, închisă din seara zilei de ieri, 31 martie 2020, din cauza depistării unor cazuri de infectare cu COVID-19 la asistente din cadrul spitalului.

Citește și: Victor Ponta a răbufnit: Este 1 Aprilie – și mincinoșii de la PNL iar prostesc oamenii

”În cadrul şedinţei Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost prezentată ancheta epidemiologică efectuată de Direcţia de Sănătate Publică Timiş la Maternitatea Odobescu şi, la propunerea DSP, s-a decis ca unitatea medicală se va putea redeschide mâine, 2 aprilie, la ora 8. Până atunci, adică în cursul acestei după amieze şi la noapte, se va efectua dezinfecţia întregului spital”, se arată într-un comunicat al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Totodată, conducerea Spitalului Premiere din Timişoara, un spital privat, unde au fost mutate pacientele din maternitatea închisă, a dat asigurări că va putea prelua toate femeile gravide care urmează până joi dimineaţa.

Citește și: Tăriceanu îi dă sfaturi premierului: În acest complex expozițional se poate organiza cel mai mare și mai complex spital pe care România poate să-l aibă

Maternitatea Odobescu a fost închisă marţi seara, după ce cel puţin cinci asistente au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.