Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maternitatea SANADOR – Alegerea sigură a mamelor pentru prima întâlnire cu bebelușul lor

maternitatea sanador

Maternitatea SANADOR, integrată Spitalului Clinic SANADOR, reprezintă o alegere excelentă pentru mamele care vor să își aducă pe lume bebelușul într-o maternitate sigură și prietenoasă, dotată cu echipamente de ultimă generație și aflată sub îndrumarea unei echipe medicale de elită, cu experiență vastă în domeniu.

În contextul pandemiei actuale, Maternitatea SANADOR rămâne un spațiu sigur pentru viitoarele mame și pentru nou-născuți, prin măsurile de siguranță implementate și respectate cu rigurozitate. „Pentru a combate răspândirea virusului SARS-CoV-2, inclusiv în cadrul maternităților, este esențială testarea. La SANADOR, testăm gravidele începând cu vârsta de 37 de săptămâni a sarcinii, o dată pe săptămână, iar după săptămâna 39, testele sunt făcute la un interval de 72 de ore. Astfel, în cazul unei internări de urgență, pacienta va beneficia de toate facilitățile oferite de maternitate și va evita circuitul care se aplică pacientelor netestate sau suspecte de a fi infectate cu noul coronavirus”, explică Dr. Emel Nuraltay, șefa Secției Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Clinic SANADOR.

Venirea pe lume a unui copil reprezintă unul dintre cele mai importante și mai emoționante momente din viața unei familii. De aceea, maternitatea unde se va produce fericitul eveniment trebuie să ofere viitoarei mame și celui mic toate condițiile pentru a se simți în siguranță pe parcursul întregului proces.

Printre beneficiile oferite de Maternitatea SANADOR se numără:

  • secție de neonatologie modernă și complexă, cu departament de terapie intensivă neonatală;
  • rezerve single sau double cu sistem rooming-in pentru nou-născuți;
  • medici primari și specialiști neonatologi cu experiență în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanentă;
  • asistente medicale specializate în neonatologie și în terapie intensivă neonatală;
  • consiliere în alăptare, imediat după naștere;
  • compartiment de primiri urgențe adulți și copii, cu 21 de linii de gardă disponibile nonstop și flotă proprie de ambulanțe.

În plus. copiii născuți la Maternitatea SANADOR pot beneficia de screening auditiv și screening metabolic extins, dar și de consulturi interdisciplinare de ecografie transfontanelară, abdominală sau cardiacă, ORL, Ortopedie pediatrică, Neurologie pediatrică, Oftalmologie sau kinetoterapie.

În perioada 23-25 aprilie 2021, SANADOR va fi prezent la târgul virtual e-bebe, unde va acorda discounturi la pachetele de naștere dar și reduceri la abonamentele de pediatrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.