Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mathieu Valbuena despre procesul 'Sextape': Sunt şase ani de când este acest caz şi aproape toţi sunt aici, dar lipseşte Karim, este păcat

wikipedia.org
Mathieu Valbuena

Fotbalistul francez Mathieu Valbuena a descris pe larg cum a trăit tentativa de şantaj la adresa sa, în absenţa principalului acuzat Karim Benzema, fostul său coechipier de la echipa naţională, miercuri, în prima zi a procesului din cadrul "afacerii sextape", informează AFP, citat de agerpres.

"Sunt şase ani de când este acest caz şi aproape toţi sunt aici, dar lipseşte Karim, este păcat", a spus Mathieu Valbuena în faţa presei, înainte de a relata în faţa tribunalului corecţional din Versailles faimoasa lor conversaţie din 6 octombrie 2015, la centrul de antrenament al echipei de fotbal a Franţei de la Clairefontaine.

În acea seară, cei doi jucători au avut schimburi de replici în camera lui Benzema, iar Valbuena a afirmat că a ieşit "speriat şi bulversat" din acea conversaţie.

"Am fost coechipieri la echipa Franţei, cea mai mare mândrie pentru un fotbalist, şi niciodată nu mi-am imaginat că s-ar putea întâmpla aşa ceva", a regretat actualul mijlocaş al echipei elene Olympiakos Pireu. "M-am temut pentru cariera mea sportivă, pentru echipa Franţei. Ştiam că dacă acea înregistrare apare, va fi foarte complicat pentru mine", a precizat Valbuena.

Avocatul lui Benzema, care nu a fost prezent miercuri la tribunal, a explicat absenţa vedetei lui Real Madrid din "motive profesionale".

Jucătorul în vârstă de 33 de ani urma să fie audiat timp de trei zile la tribunalul din Versailles, alături de alte patru persoane bănuite a fi implicate în acest caz, a cărui victimă este Mathieu Valbuena (37 ani).

Benzema este judecat în scandalul "Sextape", care l-a vizat pe fostul său coleg Mathieu Valbuena, pentru "complicitate la tentativă de şantaj", riscând până la cinci ani de închisoare şi o amendă de 75.000 de euro.

Scandalul a izbucnit în vara lui 2015, când mai multe persoane au încercat să obţină bani de la Valbuena, pe care l-au ameninţat cu difuzarea unei înregistrări video cu scene intime în care apare şi actualul mijlocaş al lui Olympiakos Pireu.

Karim Benzema este acuzat că i-ar fi ajutat pe şantajişti, îndemnându-l pe Valbuena să le plătească suma solicitată, pentru ca acesta să evite posibila difuzare a înregistrării video respective.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.