Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mats Wilander, anunț despre un jucător senzațional: 'Cred că Roger Federer va mai juca până la sfârșitul anului 2021 sau 2022'

roger federer

Roger Federer continuă să impresioneze în circuitul masculin de tenis, în ciuda faptului că a ajuns la 38 de ani. Acesta va lua startul la US Open, iar fostul lider mondial Mats Wilander consideră că elveţianul va mai juca cel puţin doi ani, anunță MEDIAFAX.

Citește și: LISTA noilor miniștri PSD: surprize mari în CEX .

Mats Wilander (55 de ani), fost lider în ierarhia ATP şi câştigător a şapte titluri de Mare Şlem, este de părere că fanii tenisului nu au văzut tot ceea ce poate oferi Federer, iar campionul elveţian va continua să impresioneze până în 2021 sau 2022.

“Pare că are această abilitate de a pierde câteva meciuri, iar apoi să nu-l afecteze deloc în modul cum se pregăteşte sau cum joacă meciuri de cinci seturi”, şi-a început Wilander discursul la Eurosport, care apoi a continuat: “Bineînţeles, ne dorim ca el să fie un candidat la turneele de Mare Şlem pentru următorii cinci ani, dar asta nu se va întâmpla. Cel mai probabil, cariera lui se va încheia la sfârşitul anului 2021 sau 2022. Atunci va fi momentul când vom spune , dar deja întrece tot ceea ce am crezut că poate să fie posibil în tenis”.

Citește și: Gabriela Firea, vești bune pentru bucureșteni: 165 de stăzi din toate sectoarele Capitalei au fost reparate

Roger Federer este jucătorul cu cele mai multe turnee de Mare Şlem câştigate vreodată, având în palmares 20 de astfel de distinciţii. Următorii clasaţi sunt tot jucători aflaţi în activitate – Rafael Nadal (18) şi Novak Djokovic (16).

În primul tur al turneului de la US Open, Roger Federer, clasat pe locul 3 ATP, va întâlni un jucător venit din calificări. Competiţia nord-americană se va desfăşura în perioada 26 august – 8 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.