Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Matteo Berretini, finalist în turneul ATP Masters 1.000, dotat cu premii totale de 2.614.465 euro

someseanul.ro
Sala Polivalenta Cluj tenis

Italianul Matteo Berretini, locul 10 în ierarhia tenisului masculin, l-a învins sâmbătă pe norvegianul Casper Ruud, locul 22 mondial, în două seturi, 6-4, 6-4, în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 2.614.465 euro.

Matteo Berretini va juca în premieră finala unui turneu ATP Masters 1.000, urmând să-l întâlnească pe germanul Alexander Zverev (6 ATP). Acesta a trecut sâmbătă, 6-3, 6-4, de austriacul Dominic Thiem, clasat cu două poziţii mai sus în ierarhia internaţională.

Italianul a confirmat că este în formă, el câştigând în urmă cu aproape două săptămâni turneul de la Belgrad, disputat tot pe zgură, în care l-a învins în finală pe rusul Aslan Karaţev, revelaţia începutului de sezon.

Berrettini a fost la a doua sa semifinală într-un turneu Masters 1.000 după cea din 2019 de la Shanghai, când a fost învins de Zverev.

El a devenit al treilea italian finalist la un turneu de această categorie, după Fabio Fognini în 2019 la Monte Carlo şi Jannick Sinner la Miami la începutul lui aprilie, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.