Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italianul Matteo Berrettini a anunțat că nu va juca la Roland Garros

Roland Garros

Tenismanul italian Matteo Berrettini, victima unei leziuni musculare la nivelul abdomenului în timpul turneului de Monte Carlo, luna trecută, a declarat forfait pentru Grand Slam-ul pe zgură de la Roland Garros şi a anunţat că va reveni în competiţie în luna iunie, pentru sezonul pe iarbă, informează AFP.

"Nu voi fi pregăti la timp pentru Paris, aşa că revenirea mea în circuit va fi la turneul de la Stuttgart", programat în perioada 12-18 iunie, a scris Berrettini, campionul en titre la competiţia din Germania, într-un mesaj postat pe Instagram.

Jucătorul italian în vârstă de 27 de ani, aflat pe locul 20 în clasamentul ATP, s-a retras înaintea meciului din optimile de finală de la Monte Carlo împotriva danezului Holger Rune, în aprilie, după ce cu o zi înainte disputase o partidă dificilă în trei seturi împotriva argentinianului Francisco Cerundolo. ATP a anunţat ulterior că a suferit o accidentare la muşchii abdominali, scrie agerpres.ro.

Matteo Berrettini a câştigat patru dintre cele şapte titluri din palmaresul său la turnee pe iarbă şi a disputat finala la Wimbledon în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.