Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mauricio Pochettino după miracolul de la Amsterdam - Aceşti jucători nu sunt eroi, sunt supereroi

http://www.football365.com
Mauricio Pochettino

Tehnicianul echipei Tottenham, Mauricio Pochettino, a declarat miercuri seară, după calificarea în finala Ligii Campionilor, că jucătorii săi sunt “supereroi” şi este mândru că este antrenorul lor, potrivit news.ro.

“Este incredibil. Este un sentiment extraordinar, le sunt atât de recunoscător acestor jucători care din punctul meu de vedere nu sunt eroi, sunt supereroi… Nu renunţă niciodată, ambiţia lor a fost extraordinară şi vreau să îi felicit. Sunt foarte mândru că sunt antrenorul lor”, a spus Pochettino.

El a vorbit şi despre ce a vorbit cu jucătorii la pauză, când scorul era 2-0 pentru Ajax: “Nu am vorbit prea mult, a fost vorba despre schimbarea lucrurilor şi a încerca să găsim diverse alternative pentru a juca. Şi, evident, să credem tot timpul. Acestea sunt cuvintele pe care le-am folosit cel mai mult: nu renunţaţi niciodată. Am crezut că putem înscrie. A fost puţin nedrept că la finalul primei reprize scorul era 2-0 pentru adversari, dar a doua repriză a fost extraordinară şi merităm pe deplin să fim în finală”.

Formaţia Tottenham Hotspur s-a calificat în finala Ligii Campionilor, miercuri seară, după o răsturnare spectaculoasă de situaţie în manşa secundă a semifinalei cu Ajax Amsterdam, disputată de echipa engleză în deplasare şi câştigată cu 3-2 datorită unui gol marcat în minutul 90+6.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru Ajax Amsterdam, iar miercuri echipa olandeză a condus cu 2-0, prin golurile lui de De Ligt ‘5 şi Ziyech ’35.

Tottenham a revenit însă şi chiar a preluat conducerea pe tabelă pe final prin Moura ’55, ’59, ‘90+6, ceea ce i-a adus calificarea în finală datorită golurilor marcate în deplasare.

În finală, la 1 iunie, la Madrid, Tottenham va întâlni o rivală din Premier League, Liverpool, care marţi a învins cu 4-0 FC Barcelona, după ce în turul semifinalelor pierduse cu 0-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.