Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maurizio Sarri, antrenor Juventus, după victoria la limită, scor 1-0, în fața clubului AC Milan: 'Ronaldo a suferit o accidentare la ligamentele colaterale'

Evening Standard
Maurizio Sarri

Juventus a revenit pe primul loc în Serie A, după victoria la limită, scor 1-0, în fața clubului AC Milan, din etapa a 12-a. Golul victoriei a fost marcat de argentinianul Dybala, care l-a înlocuit pe starul "Bătrânei Doamne", Cristiano Ronaldo, în minutul 54 al partidei, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă: Pot sa fac lucruri bune pentru oameni

La finalul partidei, antrenorul campioanei Italiei, Maurizio Sarri, a explicat din ce cauza l-a schimbat pe jucătorul portughez pentru a doua oară la rând. Ronaldo a fost înlocuit și în meciul din grupele Ligii Campionilor, contra Lokomotiv Moscova. Atunci a ieșit de pe teren în minutul 82, iar în locul lui a intrat același Dybala.

"Trebuie să îi mulţumim lui Ronaldo, pentru că s-a sacrificat să fie cu noi toată seara. A făcut tot posibilul să joace, dar am văzut că nu se simte bine şi am luat decizia de a îl schimba. Este normal ca un jucător să fie supărat când iese de pe teren. În ultima luna el a avut o problemă la genunchi, s-a lovit la un antrenament şi a suferit o accidentare la ligamentele colaterale", a declarat Sarri, pentru Sky Sport Italia.

Cu toate acestea, presa din Peninsulă a notat că Ronaldo l-ar fi înjurat pe tehnicianul italian după ce a ieșit de pe teren, în partida cu Milan, și ar fi plecat la vestiare, fără să îl salute pe tehician. În plus, Calciomercato a scris că lusitanul a plecat de la stadion la trei minute după terminarea meciului, fără să vorbească cu cineva.

Citește și: Veste proastă pentru soțul Olguței Vasilescu- Decizia luată de instanță .

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a ajuns la Juventus în vara anului 2018. De atunci, a evoluat în 57 de meciuri în tricoul torinezilor, a marcat de 34 de ori și a oferit 12 pase de gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.