Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maurizio Sarri, tehnicianul lui Juventus: 'Împotriva lui Tottenham mă aștept la un meci urât'

Evening Standard
Maurizio Sarri

Juventus se pregătește de primul meci al sezonului. Campioana Italiei o va întâlni duminică, 21 iulie, pe finalista Ligii Campionilor, Tottenham, în cadrul turneului din Singapore, International Champions Cup, potrivit Mediafax.

Înaintea partidei amicale, noul tehnician al torinezilor, Maurizio Sarri, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre cele mai "fierbinți" subiecte pentru susținătorii lui Juventus și nu numai: fundașul Matthijs De Ligt, Cristiano Ronaldo și Gonzalo Higuain.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

"Va juca o parte din meci, nu s-a antrenat cu noi, dar trebuie să joace împreună cu băieții câteva minute. Doar o bucată de timp, nu foarte lungă", a explicat antrenorul italian, care a continuat discursul vorbind despre Higuain și noul lui tricou cu numărul 21: "Eu lucrez cu jucătorii pe care clubul îmi pune la dispoziție. În acest moment Gonzalo este în lotul meu așa că îl consider 100% în programul nostru. Dacă societate va lua alte decizii în viitor, mă voi adapta".

Maurizio Sarri nu a scăpat de întrebările despre Cristiano Ronaldo.

"A câștigat totul jucând pe partea stângă. El poate evolua pe orice poziție, dar prima intenție va fi să joace pe postul lui care l-a consacrat", a mai spus Sarri.

Citește și: Mega surpriză pentru Ion Țiriac! Cadou imens pentru acesta: Ii cedez gratuit pachetul majoritar de acțiuni

Antrenorul lui Juventus a precizat care sunt cele două concepte ale sale: distracție și atitudine.

"Eu vreau să jucăm un anumit tip de fotbal, vreau să mă distrez și cred că cine se simte bine poate să dea și mai mult. Începând de mâine voi încerca eu să mă adaptez cu jucătorii, este corect ca aptitudinile lor să crească și mai mult.

Împotriva lui Tottenham mă aștept la un meci urât, în condiții meteo dificile, contra unei echipe care este mai în față cu pregătirea fizică și cunoaște tactica, pentru că lucrează de cinci ani cu Pochettino", a dezvăluit Maurizio Sarri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.