Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Max Verstappen a afirmat că doborârea recordului nu este unul dintre obiectivele sale

www.formula1.com
Max Verstappen

Pilotul olandez Max Verstappen, campionul mondial de Formula 1, a afirmat că doborârea recordului de şapte titluri deţinut în prezent de Michael Schumacher şi Lewis Hamilton nu este unul dintre obiectivele sale, informează agenţia DPA.

"Sincer, nu mă tentează. Visul meu a fost să devin campion mondial într-o zi. Asta am spus mereu când eram copil. Nu că vreau să câştig opt titluri", a declarat pilotul echipei Red Bull într-un interviu publicat miercuri de ziarul german Bild, conform Agerpres.

"Dacă voi câştiga vreodată opt titluri, asta ar fi bineînţeles grozav, dar nu este obiectivul meu principal. Vreau doar să rămân acolo unde sunt în prezent: în vârf", a subliniat el.

Verstappen a cucerit două titluri consecutive în Formula 1, în 2021 şi 2022, iar în acest sezon este liderul clasamentului piloţilor, cu un avans de şase puncte faţă de coechipierul său mexican Sergio Perez.

Formula 1 face escală în acest weekend în Statele Unite, pentru Marele Premiu de la Miami (Florida), cursă a cărei ediţie inaugurală a fost câştigată anul trecut de Max Verstappen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.