Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mayweather îl desființează pe McGregor: 'E un laș, un escroc, iar adevărații luptători nu abandonează niciodată'

www.agerpres.ro
Floyd Mayweather Conor McGregor

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a descris, joi, pe irlandezul Conor McGregor, pe care îl va întâlni pe 26 august la Las Vegas într-un meci de box foarte așteptat, drept "un laș", făcând referire la cele trei abandonuri în meciurile de arte marțiale mixte (MMA), relatează AFP.

"El nu a abandonat o dată, nici de două ori, ci de trei ori!", a declarat Mayweather la Brooklyn, cea de-a treia etapă a turneului lor de promovare, potrivit Agerpres.

"El este un laș, un escroc, iar adevărații luptători nu abandonează niciodată", a adăugat pugilistul în vârstă de 40 de ani, retras din ringul de box în septembrie 2015 și revenit în activitate pentru acest meci controversat.

Mayweather a câștigat 49 de meciuri, dintre care 26 înainte de limită, în timp ce McGregor (28 ani) a suferit trei înfrângeri în 24 de meciuri în MMA, toate prin abandon.

"Va fi o victorie facilă pentru că eu voi face show"-ul, a adăugat Mayweather.

La fel ca la Los Angeles, marți, și Toronto, miercuri, McGregor a primit de departe susținerea cea mai entuziastă din partea spectatorilor, dar irlandezul a preferat să nu-i răspundă lui Mayweather în aceiași notă.

Deși s-au măsurat față în față, luptătorul irlandez și-a păstrat calmul și a afirmat într-o conferință de presă: "Floyd vorbește mult de abandonurile mele, dar el nu a disputat niciodată un meci adevărat, el nu știe nimic despre lumea din care vin. Vom vedea cine va abandona pe 26 august".

"Turneul mondial" se încheie vineri la Londra, ultima lor întâlnire înaintea meciului care va produce încasări fără precedent în istoria boxului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.