Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mazda recheamă în service 2,3 milioane vehicule

Constructorul auto japonez Mazda Motor Corp a anunțat joi că va rechema în service un număr total de 2,3 milioane vehicule vândute la nivel global, din cauza unor posibile probleme la portiera din spate și la motoarele diesel ale unor vehicule, transmite Reuters.

Un număr de 390.000 de vehicule, inclusiv modele Mazda 3 sedan și hatchback precum și CX-3 SUV crossover, vor fi rechemate la service în Japonia pentru a rezolva o posibilă problemă la portiera spate. Mazda intenționează să recheme în service alte 1,8 milioane vehicule vândute la nivel mondial din același motiv, dar a refuzat să ofere cifre detaliate pentru fiecare regiune. Constructorul nipon a precizat însă că vehiculele afectate au fost produse în perioada decembrie 2007-decembrie 2015.

De asemenea, tot pentru piața japoneză, Mazda va rechema în service aproximativ 110.000 de vehicule, inclusiv modele Mazda 3 și Mazda CX-3, produse în perioada august 2014-august 2016 din cauza unor probleme la computerul motoarelor diesel.

Mazda, al cincilea mare constructor auto japonez, a vândut aproximativ 1,5 milioane vehicule în exercițiul fiscal încheiat în luna martie 2016, în principal în America de Nord.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.