Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe, despre campionatul Franţei: 'Nu este cel mai puternic din lume, dar m-am simţit întotdeauna responsabil să-l fac să progreseze'

indianexpress.com
kylian mbappe

"Campionatul Franţei nu este cel mai puternic din lume", a declarat, pentru revista Esquire, Kylian Mbappe, fotbalistul lui Paris Saint-Germain, alimentând speculaţiile despre un transfer al său la Real Madrid, scrie L'Equipe.

Cu o săptămână înainte de finalul perioadei de mercato, viitorul lui Kylian Mbappe este discutat de presa spaniolă. Atât AS, cât şi Marca scriu că francezul, ce nu şi-a prelungit contractul cu PSG, este mai aproape ca oricând de un transfer la Real Madrid, potrivit agerpres.ro.

Mbappe apare pe prima pagină a revistei Esquire, în versiunea sa spaniolă. Într-un lung interviu, el a revenit asupra începutului carierei sale şi a strecurat câteva indicii despre viitorul său.

"Campionatul Franţei nu este cel mai puternic din lume, dar m-am simţit întotdeauna responsabil, ca jucător emblematic, să-l fac să progreseze", a declarat Mbappe, ceea ce ar putea fi interpretat ca un semn al dorinţei sale de a juca în altă ligă.

"O echipă nu este un grup de prieteni, nu e nevoie să iei masa în fiecare seară cu coechipierii tăi ca să câştigi", a afirmat atacantul. El ar putea spune astfel că nu se mai simte în largul său la PSG, unde colegii săi sud-americani se întâlnesc regulat pentru a petrece timpul împreună.

Campionul mondial a spus că este "un atacant modern care poate juca pe orice poziţie" şi este caracterizat de "dorinţa de a progresa, de a da totul", de "a câştiga tot" şi de a fi cel mai bun.

"La fiecare meci există nu puţine planuri anti-Kylian. Asta înseamnă că ei (adversarii) recunosc că sunt un mare jucător. Asta înseamnă că trebuie să ai mai multe corzi la arcul tău. Îmi place asta, fiindcă ador provocările", a continuat el.

Mbappe nu a spus nimic despre posibilitatea de a câştiga în acest sezon Liga Campionilor alături de Lionel Messi şi Neymar. În schimb, el a povestit cum l-a ajutat pe Neymar să se adapteze când a venit în Franţa, spunându-i: "Aici, lumea vrea doar să te vadă jucând fotbal şi zâmbind!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.