Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe, fluierat de suporteri pe Stade Velodrome, la amicalul Franţa - Chile (3-2)

eurosport.com
Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, starul echipei Paris Saint-Germain şi căpitanul selecţionatei de fotbal a Franţei, a fost fluierat de suporteri pe Stade Velodrome din Marsilia, cu ocazia victoriei obţinute de Les Bleus în faţa naţionalei Chile (scor 3-2), luni seara, într-un meci de pregătire pentru EURO 2024, informează AFP, potrivit Agerpres.

În afara lui Mbappe, fanii lui Olympique Marseille au mai luat în vizor un alt jucător al rivalei Paris Saint-Germain, atacantul Randal Kolo Muani, care a fost întâmpinat la rândul său cu fluierături atunci când a fost anunţată componenţa celor două selecţionate.

În timpul meciului, Mbappe a fost fluierat constant atunci când a atins mingea, acelaşi lucru întâmplându-se şi în momentul schimbării lui Kolo Muani, în minutul 82, în ciuda unui meci foarte bun al atacantului, care a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Olympique Marseille şi Paris Saint-Germani se vor înfrunta duminică seara, pe Stade Velodrome, în marele derby al campionatului Franţei.

"Nu sunt surprins, din păcate", a comentat selecţionerul francez Didier Deschamps la finalul meciului. Toată lumea este la curent cu rivalitatea dintre cele două echipe şi meciul de duminică, dar nu ar trebui să se întâmple asta. Este selecţionata Franţei, iar el este căpitanul acesteia. Este cel puţin dezamăgitor, ca să nu spun altceva", a alăturat el.

Kylian Mbappe declarase cu o zi înaintea partidei de la Marsilia că va "înţelege" dacă publicul de pe Stade Velodrome îl va fluiera.

"Indiferent de primirea pe care o voi avea, o să dau tot ce este mai bun din mine. Sincer să fiu, aş înţelege dacă aş fi fluierat. Duminică are loc un derby, iar eu sunt jucătorul lui PSG. Dacă mă vor fluiera, asta-i viaţa, nu o voi lua personal", a spus Mbappe.

Franţa a învins Chile cu 3-2, graţie golurilor lui Youssouf Fofana (19), Randal Kolo Muani (25) şi Olivier Giroud (72). Pentru sud-americani au înscris Macelino Nunez (6) şi Dario Osorio (82).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.