Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe, în lotul lui PSG pentru meciul cu Bayern Munchen

goal.com
mbappe

Revenit după accidentare mai devreme decât se aştepta, atacantul Kylian Mbappe este în lotul lui Paris Saint-Germain pentru prima manşă din optimile Ligii Campionilor împotriva lui Bayern Munchen, marţi, pe Parc des Princes, scrie AFP.

Victimă la 1 februarie, a unei leziuni la coapsa stângă, internaţionalul francez urma să lipsească iniţial trei săptămâni, dar s-a antrenat din nou luni, cu o zi înainte de meci, scrie Agerpres.

Aşa cum s-a anunţat, starul argentinian Lionel Messi a revenit şi el luni la antrenamentele lui PSG.

Messi nu a evoluat sâmbătă în partida din Ligue 1 pierdută sâmbătă de PSG pe terenul lui AS Monaco (1-3) şi nu a participat nici la antrenamentul efectuat duminică de parizieni, fiind lăsat să se recupereze după leziunea la ischiogambieri suferită miercuri în Cupa Franţei, împotriva formaţiei Olympique Marseille.

Argentinianul va fi, după toate probabilităţile, apt de joc pentru duelul cu Bayern, în care are mari şanse să figureze în unsprezecele de start.

Prezenţa lui Mbappe la meciul cu Bayern nu este însă garantată, pentru că asta ar însemna accelerarea timpilor săi de recuperare, iar antrenorul Christophe Galtier a anunţat că nu îşi va asuma niciun risc cu decarul său.

Italianul Marco Verratti, absent şi el la meciul cu AS Monaco, a participat la şedinţele de pregătire de duminică şi luni, ceea ce înseamnă că are mari şanse să fie titular la mijlocul terenului în duelul decisiv cu campioana Germaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.