Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe, Messi și Neymar în aceeași echipă nu reprezintă o piedică, spune antrenorul PSG

as.ro
Messi Neymar Mbappe PSG

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, a negat faptul că Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar în aceeași echipă ar avea un impact negativ asupra echilibrului echipei, în condițiile în care brazilianul a fost exclus de la meciul de miercuri, de la Montpellier.

PSG a declarat că Neymar suferă de oboseală musculară și a primit tratament, deoarece a lipsit de la antrenamentul de marți, în timp ce restul coechipierilor săi s-au pregătit pentru deplasarea în sudul țării, după remiza de duminică, 1-1 acasă cu Reims, în Ligue 1, potrivit Agerpres.

Neymar a marcat golul de deschidere împotriva lui Reims, dar PSG a încasat un gol de egalitate în prelungiri, în timp ce avansul față de Lens, ocupanta locului doi, a rămas la trei puncte.

PSG a câștigat doar unul din cele patru meciuri de campionat din această lună, dar Galtier a respins sugestiile că prezența lui Neymar, Mbappe și Messi dăunează stabilității echipei.

"Avem la PSG trei jucători de atac incredibil de puternici - Kylian, Leo și Ney, cu 55 de goluri și 34 de pase de gol de la începutul sezonului", a spus Galtier, citat de AFP.

"Să spunem că trebuie să lăsăm pe unul dintre ei afară pentru o echipă echilibrată este o greșeală”.

PSG se confruntă cu o serie de șase meciuri în 19 zile, inclusiv prima manșă a meciului din 16-imile de finală ale Ligii Campionilor împotriva lui Bayern Munchen pe 14 februarie.

"Luna ianuarie nu a fost bună și toată lumea trebuie să își bage în cap că februarie va fi mai bună", a adăugat Galtier.

Clubul se află în discuții pentru a semna cu extrema marocană Hakim Ziyech de la Chelsea, a confirmat Galtier, precizând însă că nu a fost finalizată încă nicio tranzacție: "Vom comenta transferurile când se va termina. În ceea ce privește posibilitatea ca unul, doi sau trei jucători să vină, pe baza a ceea ce am citit, clubul lucrează din greu... dar nu voi comenta potențialele sosiri sau plecări. Dacă nu există sosiri, nu există sosiri".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.