Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe (PSG) a revenit la antrenamente, cu două zile înaintea meciului cu Bayern

France Press
mbappe
Golgheterul de 24 de ani a participat la o şedinţă colectivă cu mai mulţi jucători care nu au fost utilizaţi în meciul din Ligue 1 de sâmbătă cu Monaco (1-3), efectuând exerciţii individuale şi şutând la poartă, conform cotidianului L'Equipe.

Presa franceză face referire chiar la posibilitatea ca atacantul francez să fie prezent pe foaia de meci pentru întâlnirea cu Bayern, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor de pe Parc des Princes.

Întrebat despre posibilitatea de a-l vedea pe Mbappe revenind mai devreme decât era prevăzut, antrenorul Christophe Galtier s-a arătat pesimist sâmbătă seară. "Eu nu cred. El urmează protocolul de recuperare. El a fost victima unei leziuni musculare şi nu ne vom asuma niciun risc cu Kylian".

Kylian Mbappe a suferit "o leziune la coapsa stângă" în meciul de campionat cu Montpellier (3-1). Atacantul a lipsit şi în partida de pe 8 februarie cu Olympique Marseille, din optimile de finală ale Cupei Franţei. Vedeta lui PSG a părăsit terenul de joc după 20 de minute din întâlnirea cu Montpellier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.