Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe și Griezmann s-au împăcat: cei doi au avut un conflict din cauza banderolei de căpital al naționalei Franței

tvr.ro
federatia franceza fff

Kylian Mbappe a fost numit căpitanul echipei naționale a Franței, ceea ce a provocat dezamăgirea lui Antoine Griezmann, care a fost numit doar vicecăpitan. Acesta a luat chiar în calcul să se retragă de la națională, însă Mbappe a reușit să aplaneze conflictul.

Starul de 24 de ani al lui PSG a subliniat într-o declarație importanța lui Antoine Griezmann pentru echipă după ce acesta fost trecut cu vederea de selecționer pentru banderola de căpitan.

Selecționerul Franței, Didier Deschamps, l-a numit pe Mbappe căpitanul naționalei Cocoșului Galic, după decizia lui Hugo Lloris de a se retrage. Griezmann a fost numit vicecapitanul echipei, dar se pare că a fost furios din cauza acestei decizii și s-a gândit să se retragă din echipa națională, notază Mediafax.

Mbappe a declarat însă că înțelege dezamăgirea lui Griezmann și a precizat că simte că acesta este în continuare vital pentru Les Bleus.

„Am vorbit cu Antoine. A fost dezamăgit și este de înțeles. I-am spus că și eu aș fi avut aceeași reacție", a declarat Mbappe, citat de GOAL.

"Este poate cel mai important jucător din era Deschamps. El are experiența necesară. Dacă are ceva de spus, mă voi așeza și voi asculta. Nu trebuie să închizi ușa nimănui. Toată lumea este liberă să se exprime".

Deschamps a evidențiat abilitățile de comunicare ale lui Mbappe ca fiind unul dintre motivele "cheie" pentru care i-a fost înmânată banderola.

GOAL relatează că Mbappe și Griezmann s-au întâlnit la o sesiune de jocuri video pentru a clarifica lucrurile între ei după ce antrenorul i-a informat pe ambii jucători despre decizia sa.

Mbappe va conduce Franța pentru prima dată de când a preluat locul lui Lloris împotriva Olandei în preliminariile Euro 2024, vineri, la Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.