Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

McDonald's Japonia limitează porțiile de cartofi prăjiți din cauza unor probleme de transport

smartradio.ro
mcdonald's mc

Clienții japonezi vor trebui să se mulțumească cu o porție mică de cartofi prăjiți de la McDonald's în următoarea lună, după ce lanțul de fast-food a declarat că limitează porțiile din cauza unor probleme de transport, scrie Reuters.

McDonald's Holdings Company Japan a anunțat că impactul inundațiilor care au afectat portul Vancouver și alte perturbări de anul trecut vor întârzia un transport de cartofi așteptat din America de Nord, conform Mediafax.

Operațiunile de transport maritim la nivel mondial continuă să fie grav afectate de o combinație de factori, inclusiv blocajele cauzate de pandemia COVID-19, condițiile meteorologice extreme și o redresare rapidă a cererii.

Drept urmare, McDonald's a declarat că începând de duminică va vinde doar cartofi prăjiți de mărimea S timp de aproximativ o lună "pentru a ne asigura că avem stocuri suficiente și că clienții noștri se pot bucura de cartofii McDonald's fără întrerupere".

Lanțul de fast-food a luat aceeași măsură timp de o săptămână la sfârșitul lunii decembrie în cele aproximativ 2.900 de unități din Japonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.