Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

McGregor nu îi dă nicio șansă lui Mayweather: 'Nu rezistă două runde'

www.agerpres.ro
Conor McGregor

Starul irlandez de arte marțiale mixte Conor McGregor a dat asigurări că pugilistul american Floyd Mayweather nu va rezista "două runde" în mult-așteptatul meci dintre cei mai populari doi luptători, pe data de 26 august la Las Vegas, informează AFP.

"Mai ales cu mănuși de opt uncii (226,80 grame, n. red.), eu nu cred că el va rezista până în runda a 10-a", a declarat, miercuri, vedeta irlandeză de arte marțiale mixte (MMA) în cadrul unei conferințe telefonice, în timp ce cei doi au fost autorizați să utilizeze mănuși mai ușoare decât cele de zece uncii (283,50 g) folosite la meciurile profesioniste de box, anunță Agerpres.

Citește și: Şefii lui CSU Craiova, ieşire suburbană la adresa jurnalistului Decebal Rădulescu: 'E retard'

"Eu nu vreau ca lumea să spună: 'Oh, el a avut noroc în acest meci... și tot felul de chestii de genul asta. O parte din mine speră că el va rezista, iar astfel eu voi putea să-mi arăt calitățile și să demontez orice afirmație", a declarat McGregor (29 ani), într-un nou episod de provocări între cei doi sportivi de la anunțul meciului în luna iunie.

McGregor a explicat că a efectuat ședințe de antrenament dure, care l-au trimis "în infern și l-au adus cu picioarele pe Pământ", pentru a fi pregătit în eventualitate oricărui scenariu pe ringul T-Mobile Arena.

"Sunt pregătit pentru următoarele două scenarii. Sunt pregătit să merg la război în 12 runde și sunt pregătit să mă bat de la început", a adăugat McGregor.

McGregor (29 ani), care luptă în mod normal lovind cu picioarele și genunchii, folosind tehnici de ștrangulare, este dat perdant categoric de către observatori în fața lui Mayweather (40 ani), rămas neînvins în 49 de meciuri la profesioniști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.