Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MCIN a anunțat un nou concurs de proiecte de management pentru Opera Naţională București

sibiu100.ro
Ministerul Culturii

Ministerul Culturii și Identității Naționale a anunțat un nou concurs de proiecte de management pentru Opera Naţională București, data limită pentru depunerea dosarelor de concurs de către candidați fiind 13 iulie, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul instituției, scrie Mediafax.

Un anunț al Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale arată că noul concurs de proiecte de management pentru Opera Națională București este organizat la sediul instituției din Bd. Unirii nr. 22, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, aprobată prin Legea nr. 269/2009, cu modificările şi completările ulterioare, și ale Ordinului ministrului Culturii nr. 2799/2015 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, a Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului, a modelului-cadru al caietului de obiective, a modelului-cadru al raportului de activitate, precum şi a modelului-cadru al contractului de management.

Citește și: Directorul Amnesty International rămâne în închisoare

Selecția dosarelor și prima etapă a analizei proiectelor este anunțată pentru a doua jumătate a lunii iulie.

Prezentul anunț vine după ce, la concursul anterior, organizat în luna mai, niciun candidat nu a obținut nota minimă 7, astfel încât Opera Națională București a rămas în continuare sub conducerea interimară asigurată de baritonul Ștefan Ignat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.