Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

McLaren, aproape de un acord cu Renault pentru motoare

www.agerpres.ro
Formula 1 McLaren

Echipa britanică de Formula 1 McLaren va renunţa la motoarele Honda pentru cele Renault, un acord cu producătorul francez fiind iminent, informează lequipe.fr, care citează Reuters.

Contractul dintre McLaren şi Renault va fi anunţat în următoarele zile, au precizat sursele citate. Renault, care are propria echipă în F1, mai furnizează motoare în Marele Circ pentru Red Bull şi Toro Rosso, anunță News.ro.

Citește și: Cristi Borcea și Victor Becali au trecut la munca de jos, în pușcărie: Cum încearcă cei doi să-i înduplece pe judecători

Lipsa de fiabilitate şi de putere a motoarelor Honda i-a făcut pe cei de la McLaren să renunţe la parteneriatul reînnodat în 2015, indiferent de pierderile financiare înregistrate. Honda nu este doar un simplu furnizor de motoare, compania producătoare de automobile susţinând salariul lui Alonso, de aproximativ 35 de milioane de euro pe an, unul dintre cele mai mari din F1, dar şi alte cheltuieli de dezvoltare ale team-ului.

McLaren, a doua cea mai de succes echipă din istoria Formulei 1, cu 12 titluri la piloţi şi opt la constructori, este într-o poziţie ruşinoasă în acest sezon. După 13 etape, McLaren-Honda ocupă penultimul loc, 9, în clasamentul constructorilor, cu 11 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.