Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meci greu în Europa Conference League pentru campioana României: FK Jablonec a câştigat în deplasare în campionatul Cehiei înaintea meciului cu CFR

Digi Sport
cfr cluj burcă

FK Jablonec a învins-o pe Bohemians Praga cu scorul de 2-1, duminică, în deplasare, într-o partidă din etapa a 17-a a campionatului de fotbal al Cehiei, arată Agerpres.

Oaspeţii au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile reuşite de Tomas Cvancara (8) şi David Houska (45+1), Bohemians marcând golul de onoare pe final, prin Petr Hronek (85).

Jablonec, care joi o va înfrunta pe CFR Cluj, în Europa Conference League, a încheiat meciul cu doi oameni mai puţin, Tomas Malinsky (64) şi Vaclav Pilar (68) fiind eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Antrenorul Petr Rada a aliniat echipa: Jan Hanus - Libor Holik, Jakub Martinec, Jaroslav Zeleny, Michal Surzyn - Tomas Huebschman - Tomas Malinsky, David Houska (Jakub Povazanec, 85), Milos Kratochvil (David Stepanek, 90+2), Vaclav Pilar - Tomas Cvancara (Martin Dolezal, 79).

Sâmbătă, Sparta şi Slavia au obţinut victorii în deplasare.

Sparta Praga, cu portarul român Florin Niţă rezervă, a dispus cu 2-1 de MFK Karvina.

Slavia Praga a câştigat meciul cu Sigma Olomouc cu 1-0, prin golul lui Jan Kuchta (56). Internaţionalul român Nicolae Stanciu (integralist) a ratat un penalty în min. 52 pentru campioni.

Slavia este lider, cu 44 de puncte, urmată de Viktoria Plzen, 41 puncte, Sparta Praga, 39 puncte, etc. FK Jablonec ocupă locul 12 (din 16 echipe), cu 16 puncte.

CFR Cluj şi FK Jablonec se vor înfrunta joi, de la ora 19:45, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în ultima etapă din Grupa D a competiţiei Europa Conference League. În tur, cehii au câştigat cu 1-0.

AZ Alkmaar este lider, cu 11 puncte, danezii de la Randers FC se află pe locul secund, cu 7 puncte, Jablonec e a treia, cu 6 puncte, iar CFR e ultima, cu 1 punct.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.