Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Barcelona - Sevilla, amânat din cauza unei nepotriviri de program cu meciurile internaționale din America de Sud

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Întâlnirea fotbalistică din la Liga, dintre echipele spaniole Barcelona și Sevilla a fost amânată din cauza unei nepotriviri de program cu meciurile internaționale din America de Sud, potrivit mediafax.ro.

Inițial, La Liga a fost respinsă de Federația Spaniolă de Fotbal (RFEF), în încercarea de a obține amânarea meciului și a făcut apel la Consiliul Național al Sportului (CSD), argumentând că ambele formații ar fi pierdut prea mulți jucători din cauza întârzierilor la întoarcerea din America de Sud.

CSD a confirmat marți că este de acord cu solicitarea La Liga și a amânat meciul de sâmbătă, procedând la fel și cu partida dintre Villarreal și Alaves, din același motiv.

CSD a decis împotriva RFEF, care nu a considerat că absența sud-americanilor este suficient de importantă pentru a amâna meciul, fiind de acord cu poziția La Liga, care consideră că integritatea jocului ar fi pusă în pericol dacă ar forța cele patru echipe să joace fără internaționalii lor.

Forul sportiv spaniol a motivat decizia spunând că "jucători care se vor întoarce la cluburile lor vineri, după ce au jucat trei meciuri în timpul pauzei internaționale, au meciuri sâmbătă și duminică, toate acestea aratând clar că nu vor fi în stare să concureze pe picior de egalitate".

Absența sud-americanilor nu este, de fapt, atât de problematică pentru Barcelona, acum că Lionel Messi e la PSG. Ronald Araujo este plecat cu Uruguay, acestea fiind singura absență lui Ronald Koeman, în timp ce Sevilla ar fi într-un dezavantaj major.

Gonzalo Montiel, Papu Gomez și Marcos Acuna sunt toți plecați cu Argentina și probabil că vor lipsi de la meci, ceea ce ar afecta Sevilla și, în opinia La Liga, ar oferi Barcelonei un avantaj nedrept.

Cu aceste meciuri amânate, atât Barcelona, cât și Villarreal vor avea o zi în plus de odihnă, în timp ce se pregătesc să dea startul campaniilor din faza grupelor Ligii Campionilor, în cursul săptămânii viitoare.

Momentan nu se știe pe când vor fi reprogramate, La Liga și RFEF căutând acum date libere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.