Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul CFR Cluj-Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor, va fi arbitrat de turcul Cuneyt Cakir

Pro Sport
arbitru

UEFA a anunţat că meciul CFR Cluj-Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigată din Turcia, care îl va avea la centru pe Cuneyt Cakir (42 de ani), anunță MEDIAFAX.

Citește și: Pro TV vrea să dea o nouă lovitură! Cu ce vrea să-și anihileze concurența

La cele două linii, Cakir va fi ajutat de Bahattin Duran şi Tarik Ongun, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Huseying Gocek. De asemenea, partida dintre CFR Cluj şi Slavia Praga va fi prima din România desfăşurată cu sistemul VAR. În acest sens, au fost desemnaţi arbitrii Mete Kalkavan şi Ai Palabiyik.

Citește și: Victor Ponta o face praf pe Viorica Dăncilă: Presupun că au fost scrise de un consilier, nu de Doamna Premier – că erau fără greșeli de ortografie

Cuneyt Cakir este un arbitru FIFA cu experienţă, acesta arbitrând chiar şi finala Ligii Campionilor, din 2015, dintre Juventus şi Barcelona, încheiată cu scorul de 3-1 pentru catalani. Sezonul trecut, turcul a fost la centru la şapte partide din Liga Campionilor, printre care se numără şi mecul din returul semifinalei Liverpool-Barcelona, scor 4-0.

Citește și: Viorica Dăncilă îl nimicește pe Victor Ponta – Știe doar să distrugă

Partida tur dintre CFR Cluj şi Slavia Praga este programată marţi, de la ora 22:00. Returul are loc miercuri, 28 august, de la ora 22:00, în Cehia.

Câştigătoarea acestei duble va obţine calificarea în grupele Ligii Campionilor. Pierzătoarea va evolua în grupele Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.