Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul CSA Steaua - Dinamo: Jandarmeria anunţă că organizatorului jocului i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în total 33.000 de lei

Jandarmeria Bucureşti a anunţat că grupării CSA Steaua, organizatorul meciului cu Dinamo, scor 2-0, din etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a, i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 33.000 de lei, iar societăţii specializate de pază o sancţiune contravenţională, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, potrivit news.ro.

"Organizatorului jocului sportiv i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 33.000 de lei, iar societăţii specializate de pază o sancţiune contravenţională, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin", a anunţat sursa citată.

Potrivit Jandarmeriei, au fost constatate şi întocmite 14 acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel:

- 8 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii 126/1995 privind regimul materialelor explozive;

- 2 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri;

-1 act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 371 C.P., pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice;

- 1 act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 253 C.P., pentru distrugere;

- 2 acte de sesizare în conformitate cu prevederile art. 372 C.P., pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

De asemenea, au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale (27 de amenzi în valoare totală de 7.750 de lei şi un avertisment scris), astfel:

- 10 sancţiuni contravenţionale ( 9 amenzi şi un avertisment scris) în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive;

- 18 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, au fost aplicate 17 sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.