Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul dintre MVV Maastricht şi Roda JC Kerkrade din liga secundă de fotbal a Olandei, a fost suspendat din cauza incidente provocate de fani

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam suporteri petarde fumigene Steaua

Meciul dintre MVV Maastricht şi Roda JC Kerkrade, locurile 15 respectiv 7 din liga secundă de fotbal a Olandei, a fost suspendat vineri în minutul 42 din cauza mai multor incidente provocate de fani care au dus la intervenţia poliţiei pe teren, transmite EFE, citat de agerpres.

Încă din primele minute ale jocului, de la staţia de sonorizare a stadionului s-a cerut fanilor să nu mai arunce cu paharele de plastic cu bere spre jucători. Ulterior, suporterii au început să arunce unii în alţii cu focuri bengale, însă unele au aterizat pe teren.



Arbitrul a intervenit şi a oprit meciul, jucătorii fiind trimişi la vestiare, iar agenţii de securitate ai clubului MVV Maastricht au intrat pe teren pentru a accede în sectoarele ocupate de suporterii lui Kerkrade, unde au avut loc diverse altercaţii. A urmat intervenţia poliţiei olandeze, iar apoi s-a dat ordinul de părăsire a stadionului şi suspendarea definitivă a meciului.

Antrenorii ambelor echipe au fost de acord cu decizia.

''Rivalitatea reciprocă este bună, face parte din fotbal, dar trebuie menţinută în limite şi asta nu s-a respectat aici. Aruncarea focurilor de artificii nu are nimic de-a face cu fotbalul'', a declarat antrenorul lui MVV Maastricht, Klaas Wels, pentru ESPN.

Antrenorul echipei Roda JC Kerkrade, Jurgen Streppel, a adăugat că nu s-a simţit în siguranţă în timpul meciului şi că el este ''responsabil pentru siguranţa'' jucătorilor săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.