Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul dintre Novak Djokovici și Rafale Nadal, din semifinalele de la Wimbledon, a fost întrerupt la scorul de 6-4, 3-6, 7-6 (9)

Digisport.ro
 Djokovic - Nadal

Sârbul Novak Djokovici, locul 21 ATP, conduce cu 6-4, 3-6, 7-6 (9) în confruntarea cu liderul mondial, spaniolul Rafael Nadal, meci contând pentru semifinalele turneului de la Wimbledon şi care se va relua sâmbătă.

Meciul, disputat pe terenul central, cu acoperişul tras, a fost întrerupt după două ore şi 54 de minute de joc, la ora locală 23.03. Conform regulilor decise de autorităţile locale, ora limită pentru ziua de competiţie este 23.00.

Confruntarea dintre Djokovici şi Nadal se va relua sâmbătă, când este programată şi finala de simplu feminin, dintre Angelique Kerber şi Serena Williams, scrie news.ro.

Meciul Djokovici - Nadal a început târziu deoarece semifinala anterioară, dintre sud-africanul Kevin Anderson, numărul 8 mondial, şi americanul John Isner, locul 10 ATP, a durat şase ore şi 36 de minute. Câştigător a fost Anderson, scor 7-6 (6), 6-7 (5), 6-7 (9), 6-4, 26-24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.