Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul dintre Tyson Fury şi Oleksandr Usik va avea loc pe 17 februarie, în Arabia Saudită

 Tyson Fury

Meciul pentru unificarea titlului mondial la categoria grea, unul dintre cele mai aşteptate din boxul profesionist, între britanicul Tyson Fury şi ucraineanul Oleksandr Usik, va avea loc în data de 17 februarie 2024, la Riad, în Arabia Saudită, anunţă postul de televiziune ESPN, potrivit Agerpres.

Fury (35 de ani), deţinătorul centurii cu diamante a versiunii WBC, îl va înfrunta pe Usik (36 de ani), campionul versiunilor WBA, IBF, WBO, IBO, într-un duel al cărui învingător va fi primul campion incontestabil al greilor, după britanicul Lennox Lewis în 1999.

Confruntarea dintre Tyson Fury şi Oleksandr Usik trebuia să se desfăşoare iniţial la sfârşitul acestui an, pe 23 decembrie, însă a fost amânată cu acordul tuturor părţilor.

Unul dintre motivele acestei amânări l-a reprezentat meciul demonstrativ pe care Fury l-a câştigat greu la puncte în faţa camerunezului Francis Ngannou, fost campion de arte marţiale mixte, la sfârşitul lunii trecute.

Cei doi campioni sunt neînvinşi în ringul profesionist: Tyson Fury are în palmares 34 de victorii în 35 de meciuri (şi un egal în faţa lui Deontay Wilder), în timp ce Oleksandr Usik a obţinut 21 de victorii în tot atâtea meciuri (14 înainte de limită).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.